Nadal a la Torre

JA ARRIBA NADAL A LA TORRE!

Data de publicació: 30 novembre 2022

Nadal és una època d’amics i familiars, però també és una època de tradicions. I des de la Torre de La Sagrera, volem seguir contribuint a la difusió de les tradicions més arrelades a la cultura catalana. És per això que aquests dies assenyalats, tindrem un Nadal ple d’experiències per a totes les edats!

El pròxim 16 de desembre, començarem la tarda de divendres amb l’arribada del Tió de la Torre. I sabeu qui el porta, oi? Sí, l’Oncle Buscall! Veniu a rebre’l en família a les 17 h!

Un cop acomiadat l’Oncle Buscall, a les 18.30 h, muntarem la sala per cantar i ballar i riure amb Corrandes són Corrandes, que amenitzaran aquesta tarda de tradicions. Tal com diu el grup musical:

Hi ha barbaritats, potser veritats, que només es poden dir cantant!

Seguint amb la tarda de Tradicions, un cop acabats els balls i els càntics començarem la Quina Solidària a les 19.30 h. La Quina (o Quinto) és un joc típic de les dates nadalenques. És el joc precursor del Bingo, i sembla que va néixer de la mà de Lluís IV de França. (Més informació)

Aquest any, diferents comerços i entitats del barri col·laboren amb aportacions o serveis per la Quina solidària de La Sagrera. Una d’aquestes entitats és el Sindicat d’Habitatge de La Sagrera (Twitter). El Sindicat d’Habitatge de La Sagrera (Instagram) és un espai de trobada de moltes lluites que se centren a defensar el dret a l’habitatge a través del suport mutu i l’assemblearisme. ​​​​​​​​​​​​​​L’objectiu del sindicat és fer front, juntes i des de l’eix de l’habitatge, a les desigualtats i la violència a la qual es veuen exposades. La seva proposta implica fer xarxa i sumar forces. Els trobareu a la Quina amenitzant la tarda amb música i servei de barra.

La Quina solidària d’enguany destinarà la recaptació al Sindicat, perquè creiem en la seva tasca, lluita i els seus valors.

I el 21 de desembre, continuant amb les tradicions, farem cagar el Tió en família!

Celebrem Nadal a la Torre! Compartim les tradicions amb solidaritat!

Us hi esperem!

Bones festes!

Categories: portadaEtiquetes: