QUI SOM?

El Casal de Barri i Casa de la Festa Torre de La Sagrera és un espai participatiu de titularitat municipal que neix el 2017. Un projecte que vol contribuir al desenvolupament comunitari i a l’enriquiment social i cultural del barri de La Sagrera, donant resposta i facilitant les propostes del veïnat, associacions, col·lectius i equipaments a través d’un espai dotat d’infraestructures i recursos per a la participació, la implicació i l’apoderament ciutadà.

La Torre de La Sagrera és un projecte de gestió comunitària, que parteix de la idea que l’equipament és un bé comú i, per tant, el territori té el dret i la responsabilitat de participar en la seva gestió. La Federació Torre de La Sagrera és l’entitat que gestiona comunitàriament l’equipament i està formada per set associacions que duen a terme la seva tasca ordinària dins l’espai. Aquestes entitats aglutinen en el sí de les seves bases més de 600 famílies representatives de diferents estrats del seu entorn, així com una trajectòria de fins a 50 anys de tasca al barri de La Sagrera.

Les entitats de la Torre

La Federació Torre de La Sagrera inicialment es crea com a entitat de segon grau per a la gestió de l’equipament. Aquesta, aglutina diferents entitats socioculturals del territori que duen a terme la seva tasca ordinària dins l’equipament. Amb els temps, altres entitats, col·lectius i grups de veïns i veïnes s’hi han sumat compartint espai i enriquint encara més el projecte comunitari.

Logotip de l'entitat Juguem ACR