MARXEM DE VACANCES!

Data de publicació: 28 juliol 2021

Marxem de vacances

Ha arribat el moment de donar per finalitzat aquest curs tan complexe i agafar energies per entomar el curs vinent amb més energia després de tant moviment.

Al llarg del curs, hem vist com moltes de les entitats s’han vist obligades a fer les trobades vía virtual i a poc a poc, s’han anat mig desfent durant un període de temps que ha sigut molt dur per a tots i totes.

Però tot i les limitacions i dificultats pandèmiques que han afectat a la vida de la Torre i dels seus col·lectius, la Torre segueix en peu amb més ganes que mai de veure-us entrar per la porta i poder donar-vos la benvinguda de nou a tots i a totes i poder ocupar els espais de vida, com abans.

Així que, la Torre romandrà tancada des de divendres 30 de juliol fins a dimecres 1 de setembre que tornarem a obrir amb tota una gran oferta de tallers, activitats i associacionisme per a tots els veins i veines de La Sagrera.

No volem marxar del tot sense fer un petit esment a les persones que han perdut a d’altres persones i familiars al llarg d’aquest any, una abraçada per a totes vosaltres!!!

Ens retrobem al setembre!

Bones vacances!

Categories: portada