DE L’HORT A LA TAULA. RECEPTES AMB BLEDES

DE L’HORT A LA TAULA. RECEPTES AMB BLEDES

Originaria de Sicília, germana de la remolatxa i més resistent que l'espinac, la bleda és consumida a la conca mediterrània des de l'antiguitat. Continua tenint un ús molt prominent a països com Croàcia o Itàlia, on entra en la composició de coques salades consumides durant Setmana Santa (coca pasqualina). A Niça, a la Costa Blava francesa, gairebé totes les receptes locals porten bleda, cosa que explica el sobrenom dels seus habitants 'caga-blea'.

Prepararem la ´coca de blea´, les sorprenents però sempre exitosos postres a base de bleda típic d'aquesta ciutat. I farem com a mínim una altre preparació entres les possibles receptes a base de bleda: amanides i dips del Líban o de Geòrgia, pasta, gnocchis o mandonguilles d'Itàlia, fulles de bledes farcides de Turquia o Suïssa.

Dedicarem la part final a fer un tast tots plegats.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

1 sessió a càrrec de Delia Laurent. Ingredients inclosos.

Aquesta activitat és dins l'àmbit de Gastronomia

Etiquetes

Dates

09 maig 2024

Hora

18:00 - 20:30

Hora local

  • Zona horària: America/New_York
  • Data: 09 maig 2024
  • Hora: 12:00 - 14:30

Preu

5.00€

Etiquetes

Destacats

Tipus

Tallers

Altres Tipus

Activitats
RESERVAR