SERVEI D’ACOMPANYAMENT DIGITAL

Data de publicació: 30 juny 2023

Acompanyament digital a la Sagrera

La pandèmia haurà marcat un abans i un després. Un canvi de realitat que haurà regirat la nostra manera de veure la vida, però que ens ha forjat en la fortalesa de seguir endavant i en la manera de trobar noves vies de relacionar-nos, de fer xarxa i donar suport.

Des del confinament que vam patir ara ja fa uns anys, les necessitats i casos de vulnerabilitat al barri s’han anat incrementant i més que mai toca coordinar-nos, treballar en xarxa i superar les adversitats de forma col·lectiva. En aquesta línia va néixer el projecte d’Acompanyament Digital; una iniciativa impulsada des de la taula de governança dels Casals Comunitaris que pretén fer xarxa entre el veïnat a l’hora de trencar amb les barreres tecnològiques actuals.

D’aquesta manera a través de voluntariat es dona suport a aquelles persones que necessitin fer tràmits digitals, demanar cites prèvies, registrar-se a la Meva Salut, resoldre dubtes informàtics, gestionar el correu electrònic, participar en projectes tecnològics per a persones grans…

S’ha habilitat un telèfon per a recepcionar les demandes i vehicular-les amb una persona voluntària que faci l’acompanyament. Diferents equipaments del barri, Torre de La Sagrera, Espai 30 i la seu de T’acompanyem?, esdevenen espais d’acollida d’aquest projecte.

És un fet que la pandèmia ha virtualitzat les nostres vides i amb aquest projecte volem evitar que qualsevol persona es quedi enrere!
Si vols col·laborar amb el projecte fent de voluntari/ària no dubtis en contactar amb nosaltres!
Si necessites acompanyament pots contactar per telèfon o correu electrònic a:
631 680 821 – dilluns i dimarts d’11 a 14 h
631 645 462 – dimecres i dijous de 15 a 18 h