El raconet de la Torre

Què és?

El Raconet de la Torre és un espai per a les famílies de La Sagrera i sobretot, per als infants més petits, de 0 a 5 anys. Un lloc on poder gaudir de diferents propostes lúdiques i educatives. Un recurs per a viure la criança de forma acompanyada, compartint l’espai amb famílies diverses que viuen situacions properes.

Aquest projecte vol donar resposta a les necessitats familiars, des d’un punt de vista comunitari, i per tant s’entén també com un espai obert a la participació, on els veïns i les veïnes exposen les seves expectatives i desitjos en relació amb l’equipament i als serveis que ha d’oferir a la primera infància.

Aquest espai serveix també per establir aliances amb altres serveis del barri dirigits a la infància, espais de relació com grups de lactància o tallers infantils sorgits d’una demanda real de les famílies.

En definitiva, un espai que va creixent amb l’aportació i participació de les famílies del barri i on les propostes són benvingudes!

Espai obert de joc

Espai de lliure accés, equipat amb material de joc d’ús comunitari, destinat a famílies del barri que vulguin gaudir d’un espai de joc amb els seus infants i de trobada amb altres famílies. Aquest espai és lliure i gratuït i de responsabilitat compartida. L’accés és obert i amb un aforament limitat de 20 persones simultànies.

  • Servei obert i gratuït amb el següent horari:

De dilluns a dijous, de 10 a 13.30 h i de 16 h a 20 h

Divendres de 16 a 20 h

L’equipament es reserva el dret de modificar els horaris per necessitats de la programació.

Grup de lactància

Generació d’un grup obert de lactància i de suport interpersonal on resoldre dubtes amb una llevadora del CAP La Sagrera. Vine i viu els seus primers compassos de vida des de la complicitat personal i l’acompanyament professional.

  • Activitat permanent, oberta i gratuïta
  • A càrrec de professionals del CAP de La Sagrera
  • Si vols formar-ne part, visita la pàgina del grup.

Comissió de petita infància

La Comissió Petita infància està formada per famílies que amb la voluntat d’aportar des de l’experiència, s’encarreguen de vetllar per l’espai, de proposar activitats, tallers, serveis.

Si vols formar part de la comissió pots enviar un correu a: dinamitzacio@torrelasagrera.cat

Consulta els tallers d’Infància i Família