CALIDOSCOPI CULTURAL A LA TORRE DE LA SAGRERA

Data de publicació: 29 abril 2024

Un any més arriba el Calidoscopi Cultural a Sant Andreu i a la Torre de la Sagrera

Aquest any, la temàtica que abordarem tracta d’arts i comunitats. És per això que s’ha portat a terme un programa d’activitats basat en el diàleg amb les implicacions asimètriques de la pràctica artística i les síntesis impossibles de què és allò de què parlem quan parlem de vida en comú.

La programació de la majoria de les activitats han creat comunitat en la preparació amb diferents agents de cada territori, fent així diverses activitats conjuntes que uneixen les diferents comunitats en una sola i ajuden a demostrar que les diferents comunitats en són una sola al moment de treballar plegats.

Les activitats que es portaran a terme a la Torre de la Sagrera en relació amb el Calidoscopi seran les següents:

Rostres de la Sagrera, visió de comunitat

Del  6 al 31 de maig. Exposicions instal·lades a 5 equipaments de la Sagrera (Biblioteca Marina Clotet, Espai Jove Garcilaso, Centre Cívic la Sagrera ‘La Barraca’, Casal de Gent Gran La Palmera i la Torre de la Sagrera) on, a través d’una mostra fotogràfica, podreu descobrir molts dels rostres que formen les nostres comunitats.

Dimarts 7 de maig 18h. Acte d’inauguració de l’exposició al nostre equipament.

Dijous 23 de maig a les 17h. Itinerari per 5 equipaments del barri on poder descobrir els diferents processos que s’han dut a terme en la creació d’aquesta exposició de rostres de la Sagrera. Horari: 17h Biblioteca Marina Clotet 17.30h Casal de barri Torre de la Sagrera, 18h Centre Cívic la Sagrera ‘La Barraca’, 18.30h Espai Jove Garcilaso, 19h Casal de gent gran La Palmera.

Reivindicacions als horts. Taller amb materials reciclats 

Dilluns 13 de maig a les 17.30h 

Dins la programació del Calidoscopi Cultural 2024, la Xarxa d’Horts del Districte de Sant Andreu proposa diferents tallers per fer decoracions reivindicatives i expressar com es viu la situació de sequera i la gestió de l’aigua actualment. En aquestes sessions s’instal·laran als diferents espais d’horta dels equipaments les pancartes i els elements que s’han treballat durant el taller. A més, es farà un recull de fotografies de totes les decoracions i una exposició enfocada en el procés i la problemàtica de l’aigua.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

 

Us hi esperem!