EL RACONET DE LA TORRE OBRE LES SEVES PORTES!

Data de publicació: 6 octubre 2022

Un espai obert per gaudir del joc i compartir la criança

El Raconet de la Torre és un espai comunitari per a famílies, però sobretot per a què els infants més petits (de 0 a 5 anys), gaudeixin d’una estona de joc, de socialització i d’aprenentatge.

Un espai de lliure accés, equipat amb material de joc d’ús comunitari adaptat a diferents etapes evolutives.

El manteniment de l’espai va a càrrec de les famílies que en fan ús, així doncs apostem, per un model autogestionat que parteix de la confiança i de la responsabilitat compartida.

El passat 21 de setembre de 2022 es va fer una sessió participativa on van assistir diferents famílies del barri i es va consensuar el seu funcionament.

Horari del 29 de desembre al 5 de gener:

Aquests últims dies de l’any i els primers del que ve, el Raconet de la Torre estarà obert cada dia fins al 5 de gener dins l’horari de l’equipament. El 31 de desembre i el 5 de gener, l’espai tancarà al migdia (13.30 h).

Horari del nou trimestre:


A partir del 9 de gener, el Raconet tindrà un nou horari amb més disponibilitat:

  • Dimarts de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h
  • Dimecres de 16 a 20 h
  • Dijous de 10 a 13.30 h
  • Divendres de 16 a 20 h

Aquesta i altres iniciatives adreçades a infants i famílies sorgeixen de la comissió d’Infància i Família de la Torre de la Sagrera formada per famílies veïnes del barri que pretenen donar resposta a les demandes rebudes per part de famílies i altres serveis a la infància de La Sagrera, per tant, s’entén com un espai obert a la participació on exposar les necessitats i inquietuds de les famílies en relació amb l’equipament i el seu entorn.
Si tu també vols dir la teva o participar de la comissió pots escriure a info@torrelasagrera.cat.