Els Divendres de La Torre

Data de publicació: 14 abril 2021

El passat mes de març la Torre de La Sagrera va fer tres anys i per celebrar-ho es va fer una instal·lació col·laborativa al pati amb records que el veïnat va anar portant i una exposició amb fotografies d’aquests tres anys de vida al barri. Igualment, ens ha servit per mirar enrere i reflexionar sobre els projectes, iniciatives i activitats desenvolupats per continuar millorant en el nostre objectiu de fer una proposta sociocultural rica, integradora, arrelada al territori i enfocada al veïnat.

És la nostra voluntat continuar sent un espai de relació veïnal i acollidor d’iniciatives del territori així que, malgrat el context actual, apostem per les activitats presencials, sempre que aquestes garanteixin la seguretat de tothom. Aquest trimestre, hem ampliat l’oferta d’activitats presencials fent una aposta per la música i les arts escèniques. És per això que hem decidit començar el cicle Els Divendres de La Torre.

Els Divendres de la Torre és l’oportunitat d’oferir un espai a artistes locals i amateurs que busquen donar a conèixer el seu art. La idea del cicle és la d’oferir dos esdeveniments mensuals, en formats de concerts i d’altres propostes artístiques al voltant de la dansa, el teatre, el circ…

Volem que, Els Divendres de La Torre, sigui una celebració cultural constant i que serveixi per connectar amb el públic de la Sagrera. Actuacions que se succeiran de 19 a 20 h amb aforament limitat, seguint les mesures sanitàries.

Propers esdeveniments:

Categories: Casa de la festa