SISÈ ANIVERSARI DE LA TORRE DE LA SAGRERA

Data de publicació: 12 febrer 2024

Celebrem el sisè aniversari de La Torre de la Sagrera: sis anys d’il·lusions i acció comunitària al barri

Aquest març estem de celebració! La Torre de la Sagrera fa SIS ANYS DE VIDA!

Sis anys de projectes, il·lusions i esforços compartits entre un munt de persones i entitats que han consolidat la Torre com a espai veïnal i niu associatiu del barri. Un equipament reivindicat pel veïnat amb una proposta sociocultural que es va enriquint gràcies a la interacció constant amb el territori. Al llarg d’aquests anys, s’han creat diferents espais de participació oberts a tothom que vesteixen i configuren el projecte.

ESPAIS DE PARTICIPACIÓ

Espai Torre: Aquest és el fòrum anual de participació obert a tot el veïnat usuari de la Torre de la Sagrera, i obert a qualsevol persona que s’engresqui a implicar-se en aquest projecte comunitari. És un espai d’escolta de propostes que ajuda a definir, redefinir i enriquir el projecte.

Comissions i grups: Espais en els que les persones participants s’ajunten per treballar una temàtica d’interès comú i comunitari. Enriqueixen la programació de l’equipament i del barri a través de les seves propostes.

  • La comissió de Festivitats i Tradicions treballa al voltant de la cultura popular i tradicional fent propostes al llarg del calendari festiu, tot recuperant tradicions perdudes o poc conegudes.
  • La comissió d’Història i Patrimoni pretén recuperar, preservar i dignificar la memòria històrica de la Sagrera, de les seves lluites i de la seva gent, a la vegada que posa de manifest el seu ric llegat patrimonial.
  • La comissió d’infància i família treballa al voltant d’una proposta d’activitats adaptada a les necessitats de les famílies i els infants.
  • La comissió d’hort i compostador comunitaris és un espai de relació veïnal a través del’aproximació a l’agricultura i la sensibilització ambiental. Una oportunitat per fer territori, intercanviar coneixements i tenir cura d’un espai comú.

 

CELEBRACIÓ DEL 6È ANIVERSARI

Per celebrar aquests sis anys, hem fet tota una proposta conjunta d’activitats entre les diferents entitats i grups que conviuen a l’equipament per visibilitzar aquesta tasca al barri.

Us convidem a venir a gaudir d’aquesta celebració el divendres 1 de març de 17 a 20h on podreu gaudir de les següent activitats:

17:15h Mostra del taller de castanyoles i el seu grup anomenat, Toc de fusta

17:30h Mostra de sardanes per part del grup de sardanes de La Torre

18h Recorregut obert  per l’edifici on descobrirem els nous noms de les sales de la Torre de la Sagrera.

19h  Ball de gegantes a càrrec de Dracs, Diables i Gegants de la Sagrera

19:45 h Tabalada de tancament a càrrec de Sagresamba

Durant tota la tarda podeu venir a descobrir les diferents entitats i grups comunitaris que formen part de la comunitat i del dia a dia del nostre equipament a la mostra d’entitats i grups de La Torre de la Sagrera. També hi haurà pinta cares per a infants.

 

PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA

Aquest mes de març obrirem també les inscripcions de primavera i iniciem un nou programa trimestral de tallers i activitats.

Treballem per oferir un ampli ventall de tallers, xerrades i exposicions. Una proposta que mira de ser cada cop més rica, diversa i arribar a totes les generacions, gustos i necessitats.

Tota l’oferta d’activitats la podreu consultar a la pàgina web o bé a través del programa trimestral disponible a la Torre o als comerços de la Sagrera. Mantingueu-vos alerta!