MATÍ FAMILIAR DE SANT JORDI

MATÍ FAMILIAR DE SANT JORDI

La Diada de Sant Jordi és una ocasió especial per apropar-nos als llibres.

Durant aquest matí familiar us oferirem maneres diferents i originals d’acostar la lectura als més petis de la casa. I és que els llibres ens serveixen per aprendre, però també per jugar, per viatjar, per moure’ns, per crear… I a més ho farem de la mà d’escriptores “de proximitat”.

Us animeu?

★ Ioga-contes per un món millor, a càrrec de Sara Martínez. Horari: 11-12 hores. 
Havies pensat alguna vegada que a través dels contes també pots fer exercici i aprendre postures de ioga? Havies pensat que els contes poden millorar el món? Els personatges de la faula màgica “¿Donde está la gente?”, un gat, una oreneta i una tortuga, ens ajudaran a trobar respostes a aquestes preguntes. Una proposta ideal per famílies “mogudes” ambinfants de 3 a 9 anys.

★ Dissenya i crea la teva pròpia Longuita, a càrrec de Yess Padilla. Horari: 12-13 hores. 
La longuita es una nina de drap que va néixer a l’Ecuador. La va fer una senyora cosidora en trobar un tros de roba que, pas a pas, es va convertir en aquesta simpàtica nina. En aquest taller pràctic podreu fer la vostra versió de La Longuita. Posareu a prova la vostra creativitat i habilitats manuals creant una nina única i personal. Fins i tot podreu narrar el segon capítol de la seva història. Tot amb amor i molta imaginació.

Activitat oberta i gratuïta amb inscripció prèvia a info@torrelasagrera.cat o a 931538381, indica a quin taller vols participar!

.

Dates

22 abr. 2023
Acabat!

Hora

Cada dimecres, setmanalment.
11:00 - 13:00

Hora local

  • Zona horària: America/New_York
  • Data: 22 abr. 2023
  • Hora: 5:00 - 7:00

Tipus

Activitats