DE L’HORT A LA TAULA. RECEPTES AMB CEBA

DE L’HORT A LA TAULA. RECEPTES AMB CEBA

Probablement originària d'Àsia central, el cultiu de la ceba és molt antic i ja en tenia molta importància per als Egipcis i Romans. Aquest bulb, com l'all, necessita poca aigua per créixer, cosa que li confereix un gran valor a l'hort i la cuina en context de canvi climàtic i sequera. Té un rol central en plats com a sopes (francesa, hongaresa 'de les bruixes', 'sagrada' del imperi bizantí...). pizzes i coques (pissaladière de Niça), farcides de formatge o carn (Síria,Turquia...) i fins i tot crua o cuita en amanides (Japó i Itàlia).

Farem com a mínim 2 receptes amb ceba i es farà especial èmfasi en l'aprofitament alimentari i la separació dels residus incl. la fracció orgànica per a compostatge. Dedicarem la part final a fer un tast tots plegats.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

1 sessió a càrrec de Delia Laurent. Ingredients inclosos.

Aquesta activitat és dins l'àmbit de Gastronomia

Etiquetes

Dates

11 abr. 2024
Acabat!

Hora

18:00 - 20:30

Hora local

  • Zona horària: America/New_York
  • Data: 11 abr. 2024
  • Hora: 12:00 - 14:30

Preu

5.00€

Etiquetes

Destacats

Tipus

Tallers

Altres Tipus

Activitats