BATCH COOKING

BATCH COOKING

Aprenem a optimitzar el nostre temps i espai per cuinar per tota la setmana, tenint en compte l’equilibri nutricional i el gust.

Elaborarem algunes bases i veurem com combinar-les i personalitzar-les per menjar receptes delicioses i diverses al llarg de la setmana sense haver de cuinar de zero cada vegada.

Explicarem també com fer les salad jars, unes amanides en pot de vidre que si s’organitzen i planegen correctament es poden guardar fetes uns quants dies i no es marceix ni s’estova res.

Material que cal portar: carmanyola per si sobra menjar

3 sessions a càrrec de Zero Waste BCN. Ingredients inclosos.

Aquesta activitat és dins l'àmbit de Gastronomia

Etiquetes

Dates

27 maig 2024 - 10 juny 2024

Hora

18:00 - 20:00

Hora local

  • Zona horària: America/New_York
  • Data: 27 maig 2024 - 10 juny 2024
  • Hora: 12:00 - 14:00

Preu

45.83€

Etiquetes

Destacats

Tipus

Tallers
RESERVAR