ACTIVITATS I EXPOSICIONS SETEMBRE 2021

Data de publicació: 28 juliol 2021

SETEMBRE 2021

Tan bon punt s’acabi el mes d’agost, tornarem a obrir les portes de la Torre per seguir gaudint d’espectacles, xerrades i exposicions a la sala d’actes del casal.

És per aquest mateix motiu que volem anar informant-vos de les activitats que tindrem a la Torre de La Sagrera el mes de setembre.

Exposicions

Descobrint el PatchWork de la Torre

Tant la tallerista com les participants del taller de PatchWork ens porten l’exposició “Descobrint el PatchWork de la Torre”. Del 9 al 30 de desembre podreu visitar-la en l’horari d’obertura de l’equipament. El mateix dia de l’inauguració es farà una activitat relacionada amb l’exposició.

Concerts

Nits de Folk

Encetant el cicle dels Divendres de la Torre, ens visita Núria Duran. Aquest concert, organitzat per La Lira (i les seves Nits de Folk), ens porta bona música folk a càrrec de la cantautora barcelonina. L’espectacle serà en format duet.

Xerrades

Durant el mes de setembre tindrem dues xerrades molt especials.

Dia internacional del Mim

La primera, serà el dia 22 de setembre, el dia internacional del mim. L’actor Carlos Martínez, reconegut com el millor actor de mim del món, ens oferirà una xerrada per celebrar el dia internacional d’aquest art, en la que mitjançant algunes de les seves creacions ens portarà a conèixer d’una manera empírica el món d’aquesta disciplina artística.

Que s’amaga darrere del cotxe?

És possible una mobilitat sostenible a la ciutat? És sostenible apostar per la mobilitat elèctrica? En quin moment de la crisi del petroli ens trobem?
Amb motiu del Dia Mundial Sense Cotxes convidem Antoni Turiel, físic i divulgador científic especialista en l’esgotament del petroli i les implicacions que té a escala mundial, per parlar sobre aquests i altres interrogants.

Bon estiu!

Categories: Sense categoria