ACTIVITATS NOVEMBRE 2021

Data de publicació: 28 juliol 2021

Novembre 2021

Aquest mes de novembre hem preparat algunes activitats molt engrescadores. T’hi animes a venir?

Exposicions

(Des)Ventint Aliments
La Cooperativa de consum de La Sagrera, 30 Panxes, es troba en plena celebració del seu 10è aniversari i el consum cooperatiu de la ciutat amb diverses activitats i exposicions per tot el barri.

La Sagrera des de la finestra
Mostrar les mirades subjectives del barri i veure les altres realitats des de punts de vista normalment no compartits. Aquest és el punt de partida del projecte La Sagrera des de La Finestra impulsat per diferents equipaments de La Sagrera sota el programa Calidoscopi 2020 durant l’època del confinament.

Concerts

Els Dissabtes de la Torre

El pròxim dissabte 13 de novembre ens visita Jules dins el nostre cicle musical.

Xerrades

La llei de l’eutanàsia ens garanteix una mort Digna?
Amb motiu de l’entrada en vigor de la llei de l’eutanàsia el passat mes de juny, l’entitat Dret a Morir Dignament (DMD), parlarà de com aquesta nova llei amplia els nostres drets.

Tallers monogràfics

Gestiona la teva economia
Amb l’ajuda d’Eduard Conti, trobarem eines per a la gestió de la economia personal i familiar, a través d’una sessió informativa de dues hores en les quals es parlarà de com planificar la nostra economia, entre d’altres temes.

Caixes niu
Taller divulgatiu sobre els ocells que podem observar vora nostre, com distingir-los i com ajudar-los, protegir-los i com ells ens fan el nostre ecosistema més sa i equilibrat.

Tornejos

Dins el marc de la Festa Major de La Sagrera, l’entitat Juguem ACR organitza un torneig de jocs de taula. Hi haurà dos dies d’entrenament i el dia 27 de novembre es durà a terme el torneig. Els jocs que es jugaran seran CATAN, STONE AGE i Magic: The gathering.

Categories: portada