4RT ANIVERSARI DE LA TORRE DE LA SAGRERA

Data de publicació: 1 març 2022

Celebrem quatre anys de vida comunitària a La Sagrera i de complicitats veïnals que han consolidat la Torre de la Sagrera com un niu associatiu al barri. Un projecte construït conjuntament entre associacions, col·lectius, el veïnat sagrerenc i les persones usuàries del centre per generar una proposta sociocultural enfocada al veïnat que es va enriquint gràcies a la interacció constant amb el territori.

En el marc de l’aniversari, s’han programat diferents activitats per celebrar i posar en valor la tasca col·lectiva realitzada:

Calçotada popular de la Federació Torre de la Sagrera
Un esdeveniment que pretén instaurar-se com a data fixa en el calendari anual i que constitueix un punt de trobada entre les diferents associacions i col·lectius que cohabiten a la Torre.

Exposició IV Aniversari de la Torre
Un recorregut fotogràfic pels quatre anys de trajectòria de l’equipament. Rememorem projectes i activitats, entitats i persones que ens han acompanyat en aquest recorregut.

Visites guiades a la Torre de la Sagrera
Amb l’aniversari de la Torre de La Sagrera tornen les visites guiades!
Descobreix els racons de la Torre de La Sagrera i fes un passeig per les curiositats de l’edifici i la història del barri.

Concurs fotogràfic IV Aniversari
El veïnat que ens ha acompanyat al llarg d’aquests anys també té un espai per participar i deixar la seva empremta tot compartint-nos les seves imatges de la Torre. A través d’una votació popular, es decidirà la fotografia guanyadora del concurs.

Per molts anys més de vida associativa!