V ANIVERSARI DE LA TORRE DE LA SAGRERA!

Data de publicació: 28 febrer 2023

Aquest 1 de març celebrem cinc anys de vida comunitària a La Sagrera i de complicitats veïnals que han consolidat la Torre de la Sagrera com un niu associatiu al barri. Un equipament reivindicat pel barri amb un projecte construït conjuntament entre associacions, col·lectius, el veïnat sagrerenc i les persones usuàries del centre per generar una proposta sociocultural enfocada al veïnat que es va enriquint gràcies a la interacció constant amb el territori.

Si el 2018 es va caracteritzar per l’obertura de l’equipament al públic i la posada en marxa dels principals serveis, el 2019 es van anar formant, de forma més orgànica, les bases de la tasca comunitària de l’equipament, donant lloc al naixement dels primers projectes propis i a les comissions de treball que, des d’ençà, han definit les línies anuals de treball.

El 2020 va tenir com a protagonista la pandèmia sanitaria causada per la COVID-19, actuant com a disruptora de tota aquesta embranzida de participació. Tot i el tancament de portes, la Torre es va obrir al barri més que mai, posant els seus espais i el seu personal a disposició de les noves necessitats: acollint la xarxa de suport mutu de la Sagrera, virtualitzant les activitats i, en definitiva, buscant vies alternatives per donar continuïtat a la tasca de servei al barri.

En aquests dos últims anys, els esforços han estat centrats en la recuperació post pandèmia, que va afectar fortament les entitats i la vida participativa. 

Finalitzem aquest quinquenni amb la mateixa il·lusió amb la que el vam iniciar i amb ganes de compartir moltíssimes més experiències, espais de trobada, grans moments d’aprenentatge conjunt i sempre fent xarxa amb tota la comunitat. I com no podia ser d’una altra manera, volem compartir aquest aniversari amb vosaltres!

Per això, us convidem a fer un recorregut per tota aquesta vida comunitària a través d’un recull de fotos d’aquests 5 anys, que tindrem exposades a la Torre de la Sagrera del 3 al 31 de març.

EXPOSICIÓ V ANIVERSARI DE LA TORRE DE LA SAGRERA

Per molts anys més de vida associativa!

Visca la Torre!  Visca la Sagrera!