FESTA MAJOR DE LA SAGRERA 2022

FESTA MAJOR DE LA SAGRERA 2022

Data de publicació: 11 novembre 2022

ARRIBA LA FESTA MAJOR!

El barri de La Sagrera celebra la seva festa major al voltant del penúltim i l’últim cap de setmana de novembre amb la festivitat de Crist Rei, l’últim diumenge abans de començar l’advent en el cicle litúrgic.
Enguany, la festa major tindrà lloc del 17 al 27 de novembre, deu dies en què el barri es transforma i acull un munt d’activitats, amb un fort pes de les activitats de cultura popular i tradicional.

Com cada any, la Torre de la Sagrera obre les seves portes per esdevenir un espai acollidor i impulsor d’activitats comunitàries organitzades pel veïnat i les diferents entitats i comissions que conviuen a l’equipament. Iniciatives que enriqueixen el programa festiu des de l’àmbit associatiu i participatiu.

TOC D’INICI

17 de novembre
La Comissió de Festivitats i Tradicions de la Torre de la Sagrera, formada per diferents persones i entitats de cultura popular del barri ha organitzat el Toc d’Inici.

Seguint la tradició de la ciutat, per primer cop, el Toc d’Inici marcarà el començament de la Festa Major de La Sagrera. Un cop llegit el pregó, dijous 17 de novembre al vespre, podrem gaudir de l’actuació de l’Esbart l’Estel. Així, el Ball de cascavells de Fals dut a terme per joves i adults de l’entitat serà el primer entremès de l’esdeveniment i, alhora, la primera actuació del cicle festiu que s’enceta.

VISITA GUIADA ACCESSIBLE A LA TORRE

19 de novembre
La Comissió d’Història i Patrimoni de la Torre de la Sagrera organitza, un any més, les visites guiades de descoberta de l’equipament. Una oportunitat per descobrir la història i les curiositats de l’edifici, vinculades a la vida i l’evolució del barri.

Dues visites: 10.30 h i 11.30 h.

La visita de les 11.30 h comptarà amb interpretació en llenguatge de signes.
Fotografia d'una cantonada de la Torre

PORTES OBERTES A LES NITS JUGAIRES

18 i 25 de novembre

Amb motiu de la Festa Major, l’Associació Cultural i Recreativa Juguem obre les seves portes a una de les seves activitats més populars, les Nits Jugaires.
Una oportunitat per jugar en grup als millors jocs de taula, cartes i daus per a tota la família.

2 sessions:

  • divendres 18 de novembre a partir de les 20.30h
  • divendres 25 de novembre a partir de les 20.30h

JUGUEM ACR

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE LA SAGRERA

Podeu veure i descarregar el programa de la Festa Major de La Sagrera 2022, AQUÍ i consultar la resta d’activitats programades.
Bona Festa Major!