FELIÇ ANIVERSARI I LLARGA VIDA AL MOVIMENT CULTURAL I VEÏNAL DEL BARRI!

Data de publicació: 16 desembre 2022

Des de La Torre De La Sagrera, volem felicitar pels seus aniversaris a Dracs, Diables i Gegants de La Sagrera i a l’Associació de veïns i veïnes de La Sagrera, dues entitats de la Federació gestora de l’equipament que aquest any fan 40 i 50 anys respectivament, moltes Felicitats!

Per una banda, DDGS (Diables i Gegants de La Sagrera), porta ja 40 anys cremant al barri i a tot arreu, preparant la foguera de Sant Joan, fent cercaviles amb els capgrossos, portant la geganta per tot el territori, introduint a infants en la cultura del foc i del bestiari, en definitiva, 40 anys de cultura popular al i per al barri. A La Torre tenim la sort d’acollir el seu bestiari a la vista del veïnat. Impulsors de la comissió de Festivitats i tradicions de la Torre i de moltes altres accions relacionades amb la cultura popular que fem a la Torre com a casa de la festa que som.

Per altra banda, l’Associació de veïns i veïnes de La Sagrera, compleix 50 anys de lluites i reivindicacions al barri. Iniciant les seves reivindicacions després de la dictadura i sent referents com a moviment veïnal al barri al llarg de la seva trajectòria. Han aconseguit moltes fites i moltes millores als nostres carrers, com ara, defensar l’escola pública, defensar el patrimoni urbà i material del nostre barri i aconseguir equipaments i serveis per a la ciutadania com per exemple, el nostre equipament. Responsables de la comissió d’Història i patrimoni de la Torre, una comissió que treballa per la memòria històrica del barri.

Per tota aquesta tasca al barri i al nostre equipament, cal felicitar-vos i valorar, la tasca de moltes i moltes persones que, de forma altruista, heu dedicat moltes hores, alegries i mals de cap a la tasca associativa per fer millor el barri i la cultura. Gràcies per continuar mantenint el barri viu i per mantenir el teixit associatiu amb força en moments difícils com els actuals.

Felicitats per la vostra feina al nostre barri!! Per molts anys!

Categories: Casa de la festa, La SagreraEtiquetes: