logo del Sindicat de l'habitatge

EL SINDICAT DE L’HABITATGE DE LA SAGRERA

Data de publicació: 15 desembre 2022

Aquest any, diferents comerços i entitats del barri col·laboren amb aportacions o serveis per la Quina solidària de La Sagrera.

Una d’aquestes entitats és el Sindicat d’Habitatge de La Sagrera (Twitter).

El Sindicat d’Habitatge de La Sagrera (Instagram) és un espai de trobada de moltes lluites que se centren a defensar el dret a l’habitatge a través del suport mutu i l’assemblearisme. ​​​​​​​​​​​​​​
L’objectiu del sindicat és fer front, juntes i des de l’eix de l’habitatge, a les desigualtats i la violència a la qual es veuen exposades. La seva proposta implica fer xarxa i sumar forces.

Des de fa molts mesos el moviment pel dret a l’habitatge està patint una repressió constant i, al nostre barri també s’està vivint. Des del Sindicat han de fer front a diverses multes, totes per intentar parar desnonaments, totes perquè ningú es quedés sense casa. La repressió les intenta desorganitzar, tant per la por que intenten generar com per l’elevada quantitat econòmica que suposa afrontar totes aquestes multes.

Però no s’aturen, i estan més motivades que mai!

És per aquest motiu, que la Quina solidària d’enguany destinarà la recaptació al Sindicat, perquè creiem en la seva tasca, lluita i els seus valors.

Els trobareu a la Quina amenitzant la tarda amb música i servei de barra.

Celebrem Nadal a la Torre! Compartim les tradicions amb solidaritat.