RETROBAMENTS. Laura Milazzo i Joel Moreno


Cantant italiana establerta a Barcelona, ​​Laura Milazzo estudia al Taller de Músics on aprofundeix en el coneixement del jazz i la música moderna.

Ha estat alumna de Diana Palau, Sabina Witt, Xevi Garcia i Rubén Fernández, entre d’altres. També ha participat en classes magistrals de rellevants figures de l’jazz a nivell internacional, com Cyrille Aimée i Michael Kanan. En 2016 comença a actuar en diferents escenaris de Barcelona amb el duo de jazz Toots Duet i el 2017 amb el duo SeaSouls.

Paral·lelament col·labora amb altres músics com Aupa Quartet, Jorge Da Rocha i Caterinangela Fadda. Al gener de 2019 estrena el projecte Itàlia en jazz, al costat del guitarrista Aleix de Gispert, per retre homenatge a la música italiana dels anys 60 i 70.

D’aquest projecte neix el disc ‘Tutta colpa della musica’ que grava al costat de Aleix de Gispert, Pau Lligadas al contrabaix, Nazzareno Brischetto a la trompeta. En l’actualitat també presenta el repertori Traveling Jazz al costat del guitarrista Joel Moreno Codinachs.

Dates

01 jul. 2021
Expired!

Hora

19:00 - 20:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 01 jul. 2021
  • Time: 14:00 - 15:00

Preu

5 €

Etiquetes

Destacats

Tipus

Activitats