ESPECTACLE TITELLAIRE + TALLER DE TITELLES

La Família de les germanes Algaba

Aquesta és la història de la Joana i la Mariona, dues germanes on una d’elles haurà d’explicar a la classe que té dues mares.
Per fer-ho rebrà l’ajuda d’una amistat molt especial, l’Adri, un mosquit verd que ve del Planeta Verd, i serà qui li donarà la joguina perfecta per demostrar que hi ha 83.521 diferents tipus de famílies al Planeta Terra!!!

Taller de titelles reciclats
Durada: 30 minuts aproximadament.
Un cop acabat l’espectacle es realitzarà un taller de titelles reciclats d’una unitat familiar (per exemple: dos pares i dos fills, una mare soltera i un fill, un pare solter i una filla, dues mares i dues filles, un pare- una mare – una filla- un fill, dos àvies- dos nets i dues netes…)

El taller serà dirigit per la Mariona i la Joana, el titella, que anirà per les taules de totes les nenes i nens que realitzin el taller veien quins titelles d’unitats familiars estan creant.

A l’acabar el titella totes les nenes i nens els podran provar a la taula on s’ha fet l’espectacle i podran jugar amb la joguina que l’Adri li ha regalat a la Joana, i també amb la Joana Algaba, el titella!

Després de l’espectacle i el taller, la castanyera de l’Agrupament Escolta i Guia Pau Casals ens portarà castanyes i amenitzarà la tarda amb música fins a les 20 h.

A càrrec de: La Boia Teatre i els Raiers i Caravel·les de l’Agrupament Escolta i Guia Pau Casals

Complet

Dates

30 oct. 2021
Expired!

Hora

17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 30 oct. 2021
  • Time: 11:00

Preu

Activitat gratuïta

Etiquetes

Destacats

Tipus

Activitats

Altres Tipus

Tallers